Salut

Les noves instal·lacions, de 201 metres quadrats, han permès guanyar espais i confortabilitat, tant per als usuaris com per als professionals.

Entra en funcionament el nou consultori de Caldes d'Estrac

query_builder   22 maig 2024 13:58

event_note Nota de premsa

Entra en funcionament el nou consultori de Caldes d'Estrac

  1. Les noves instal·lacions, de 201 metres quadrats, han permès guanyar espais i confortabilitat, tant per als usuaris com per als professionals

Avui dimecres ha obert les portes el nou consultori local de Caldes d’Estrac, ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament, en el mateix lloc on hi havia el consultori antic. Les noves instal·lacions, de 201 metres quadrats, han permès guanyar espais i confortabilitat, tant per als usuaris com per als professionals.

Amb la posada en marxa d’aquest centre els veïns de Caldes d’Estrac recuperen l’atenció mèdica al municipi. En els darrers 4 anys han estat atesos al consultori de Montalparc, a Sant Vicenç de Montalt, ja que la pandèmia va motivar el tancament del consultori de Caldes.

Les obres d’adequació del nou centre han anat a càrrec de l’Ajuntament i han significat una millora molt significativa. El nou espai disposa de quatre consultes (abans eren dues) i s’ha ampliat la sala d’espera i el taulell d’atenció al públic. També s’han incorporat vestidors per als professionals i un magatzem.

El consultori, gestionat per l’Institut Català de la Salut, compta amb professionals de medicina de família i d’infermeria, així com personal d’atenció a la ciutadania.

L'horari és de dilluns a divendres, de 8 a 14h.

Fora d'aquest horari, per a atencions urgents, les persones usuàries poden dirigir-se a:

  1. De dilluns a divendres a les tardes (de 14 a 20h) i dissabtes de 8 a 17h: Centre d'Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres
  2. De dilluns a divendres de 20 a 8h; dissabtes a partir de les 17h i diumenges i festius al Centre d'Atenció Primària Arenys de Mar

1  

Imatges

Les noves instal·lacions, de 201 metres quadrats, han permès guanyar espais i confortabilitat, tant per als usuaris com per als professionals.

Les noves instal·lacions, de 201 metres quadrats, han permès guanyar espais i confortabilitat, tant per als usuaris com per als professionals. 111603

Sistema de salut
Atenció primària
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia